V E S T I



Danfoss u Srbiji - 20 godina

20 godina izuzetno uspešnog poslovanja preduzeća Danfoss Srbija

Danfoss je internacionalna kompanija u privatnom vlasništvu koja preko 80 godina dokazuje svoje liderstvo u oblasti energetske efikasnosti. Danas, 25300 inženjera, zaposlenih u Danfoss-ovim fabrikama i prodajnim preduzećima širom sveta, omogućava da snovi postanu stvanost. 25300 posvećenih kolega, u okviru 4 poslovne oblasti (Energija, Hrana, Klima, Infrastruktura) pomeraju granice i pronalaze nove načine za poboljšanje života, sa posebnom pažnjom na uštedi energije.


Stephany World Travel - POLJOPRIVREDNI SAJMOVI - SIA/SIMA PARIZ 2017.




SIA/SIMA PARIZ 2017. - 5 DANA - AVIO
SIA/SIMA PARIZ 2017. - 10 DANA - BUS


TULIP INN - KORPORATIVNE PROSLAVE








Brz i pouzdan E-biznis servis uz pomoć aplikacije “MyDrive® Portfolio”



“MyDrive® Portfolio” aplikacija pruža pregled tehničkih karakteristikasvih Danfoss AC-frekventnih pretvarača. Možete ga koristiti za traženje informacija za određeni proizvod ili da nađete sveobuhvatni materijal vezan za specifične industije, kao i aplikacije i proizvode koje se u njima koriste. Takođe, tu su i linkovi ka video prezentacijama, brošurama i uputstvima. Informacije možete pregledati “online” ili ih preuzeti i sačuvati u PDF formatu na vašem mobilnom uređaju. Sve što ovde možete pronaći se može i razmenjivati sa drugima putem e-mail-a. 

NOVO U HOTELU TULIP INN PUTNIK BEOGRAD - USLUGA CATERING





HoteL TULIP INN Putnik Beograd od sada pruža
uslugu catering-a.






 Prvo mesto u kategoriji Automation Awards 2015






Na SPS IPC sajmu 2015 naša naša kompanija osvojila je prvo mesto u kategoriji Automation Awards 2015 po oceni posetilaca sajma.





više >>>

SINTERMETAL EC - ELEKTRO OPREMA - NOVO!



Redne stezaljke
RS 2,5 RS 4 RS 6 RS10






Danfoss frekventni regulatori: Kontrola kretanja bez upotrebe enkodera



Integrisani kontroler kretanja (IMC) je nova softverska opcija, koja omogućuje da frekventni pretvarači VLT® AutomationDrive FC 302 izvršavaju aplikacije pozicioniranja i sinhronizacije. Upotrebom FC302 u kombinaciji sa IMC-om moguće je regulisati asinhrone motore i motore sa stalnim magnetom, sa ili bez enkodera.






"Danfoss" ima rešenje... od podruma do krova



"Danfoss" uvodi u inženjersku praksu tehnologije koje omogućavaju svet sutrašnjice i čine da se uradi više sa manje. Suočavamo se sa rastućom potrebom za infrastrukturom, snabdevanjem hranom, energetski efikasnim i klimatski prihvatljivim rešenjima.
"Danfoss" proizvodi iz segmenta grejanja pokrivaju potpuna rešenja, od daljinskog grejanja do inteligentnih rešenja za kućne instalacije koja pružaju optimalni komfor i energetsku efikasnost objekata.


Direktorka modne kuće "Luna" među dobitnicima priznanja "Stvaratelji za stoljeća"



Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna" našla se među dobitnicima priznanja "Stvaratelji za stoljeća" za 2015. godinu, za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.
U okviru projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope nezavisni stručni komitet birao je dobitnike među više od 80 nominovanih kandidata iz 9 zemalja (BIH, Bugarska, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Nemačka, Slovenija i Srbija).


Institut za ekonomiku i finansije

- Kursevi i seminari





KURSEVI I SEMINARI ZA

zaposlene u javnim nabavkama; menadžere, finansiste i specijaliste; računovođe u privredi; odgovorne u javnim i komunalnim preduzećima; napredne računovođe; budžetske računovođe...



CONCORD LANGUAGE SCHOOL

- ŠKOLA STRANIH JEZIKA - USKORO   POČETAK UPISA



USKORO POČETAK UPISA
na novi Belgrade Summer School
koji se odrzava u julu 2016.
www.belgradesummer.org



Rubico mm - Promovišite sebe i svoju firmu brendiranim proizvodima


 

Na našem sajtu www.rumm.co.rs možete pogledati

novu ponudu reklamnog materijala.

Pored raznovrsnih proizvoda na sajtu, radimo i izradu vizit karti,
flajera, brošura itd.




Slobodna zona Pirot među 50 najboljih u svetu - Neophodne dodatne pogodnosti za investitore


Slobodna zona Pirot nalazi se među 50 najboljih u svetu po uslovima poslovanja, rečeno je danas na skupu u Privrednoj komori Srbije (PKS). Na sastanku je istaknuto da su neophodne dodatne pogodnosti za investitore u slobodnim zonama u Srbiji, kako bismo privukli više ulagača i da se ne bi ponovila situacija da 11 stranih kompanija koje su imale nameru da ulažu u Srbiji odu u Makedoniju.

Slobodna zona Pirot je na listi magazina "fDi" među 50 najboljih investicionih lokacija u svetu. Kao jugoistočna slobodna zona rangirana je u kategoriji podregionalni rezultati, pored slobodne zone Šenon iz Irske, Katovice specijalne ekonosmke zone iz Poljske i Waigaoqiao iz Kine i ostalih. Opština Pirot ima 22% vlasništva u toj zoni i zato je veoma zainteresovana da ta zona uspešno posluje i zbog toga nudi brojne pogodnosti investitorima.

AS – Re.Pot. doo BEOGRAD -  korisnici kredita - način za obeštećenje za iznos više obračunate zatezne kamate

Realizacija potraživanja; Naplata dugovanja
Naplata dugovanja, Realizacija potraživanjaPOZIV ZA SARADNJU
Korisnici kredita -
način za obeštećenje za iznos više
obračunate zatezne kamate



ZLATIBOR - GRADNJA BEOGRAD - TRAŽIMO PLACEVE ZA IZGRADNJU OBJEKARA